Wat anderen over mij zeggen zegt waarschijnlijk meer dan dat ik over mezelf kan vertellen. Dank aan alle klanten en ex-collega's voor het delen van hun ervaring met mij!

Sinds enkele jaren ondersteunt Barbra ons bij het inrichten en optimaliseren van de processen op HRM/Payroll gebied en daar zijn we erg blij mee.

Zij heeft enorm veel kennis en weet ingewikkelde processen op een uitstekende manier werkbaar te maken. Daarbij neemt zij ons op een rustige en heldere manier mee, zodat wij onze medewerkers weer kunnen helpen.

Van elke sessie maakt Barbra ook een verslag, wat heel handig is als er later nog eens iets aangepast moet worden.

We zien Barbra altijd graag komen. Niet alleen vanwege haar enorme kennis en kunde, maar ook als persoon is Barbra heel fijn om mee samen te werken.
Corine Klinkhamer, sr. Medewerker Payroll & HR Support, Liftinstituut Holding BV

Wij hebben Barbra leren kennen als een zeer deskundige, praktische no-nonsense-consultant met een enorme systeemkennis.
Barbra denkt mee bij praktische oplossingen die passen bij ons bedrijf, ondersteunt bij de inrichting en draagt hierbij steeds heel veel kennis over zodat wij in staat zijn steeds meer dingen zelf vorm te geven.
Ook de nauwkeurigheid en de nauwgezette en goed gedocumenteerde overdracht van uitgevoerde werkzaamheden is enorm ondersteunend.

Dominique, HR manager

Ik heb drie jaar met Barbra gewerkt, in die tijd heb ik haar leren kennen als een inhoudelijke AFAS expert op het stuk van HR/Payroll. Ze heeft de processen uitstekend geoptimaliseerd en verregaande automatisering doorgevoerd. Ze heeft uitstekende consultancy skills, ze luistert goed naar de klant en kan dit snel vertalen naar functionaliteiten. Vervolgens realiseert ze het ook binnen de afgesproken deadlines. Ze kan zich goed inleven in de klant en de situatie waardoor ze met goede oplossingen komt. Ze is goed in het aangaan en onderhouden van langdurige relaties, Barbra neemt haar stakeholders altijd goed mee in de verandering. In het team is Barbra altijd in voor een geintje en bewaakt ze de goede sfeer. Ik kan haar van harte aanbevelen. 
Joost van den Reek, collega bij PGGM

Voor lastige payroll vraagstukken raad ik Barbra zeker aan! Zij heeft mij goed kunnen helpen.
Priscilla Klein, Salarisadministrateur, Kyocera Senco Netherlands 

Barbra is voor mij de vraagbaak voor alle gerelateerde vragen m.b.t. HRM / Payroll in AFAS software. Door haar jarenlange ervaring met HR en AFAS weet Barbra heel goed hoe ze de bedrijfsprocessen van de klant kan verbeteren. Bijzonder creatief, geduldig en altijd erg behulpzaam, dat zijn de woorden die mij te binnen schieten als ik aan haar denk. Daarnaast is het een sparringpartner en begeleider voor elke situatie.
Thuy Luu, Junior Consultant, Bundle Consultancy
Barbra heeft ons op zeer korte termijn kunnen helpen met het verder inrichten van diversen gesprekscyclussen in InSite. Door haar HR achtergrond is het makkelijk schakelen met haar en weet ze precies wat er nodig is om, in ons geval, gesprekscyclussen te optimaliseren. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is de uitgebreide documentatie na het afronden van de werkzaamheden. Mochten wij in de toekomst weer een hulpvraag hebben dan zullen wij zeker contact opnemen met Barbra.
Nicolien Weststeijn, HR Advisor, KNCV Tuberculosefonds

Barbra is bij Bundle Consultancy als senior consultant werkzaam geweest. In deze rol heeft ze bij meerdere klanten HR- en Payroll-processen geoptimaliseerd (inclusief Insite en outsite). Tevens is ze expert in payroll en rapportages en analyses. Wij kunnen niet anders zeggen, dan dat Barbra een topconsultant is. Ze beseft heel goed dat zij de klant ondersteunt om naar hun gewenste situatie te komen. Ze is dus niet alleen inhoudelijk enorm sterk (een echte expert), maar ze weet de juiste signalen op te pakken bij de klant, de klant mee te nemen in het proces, de klant te laten inzien wat de software voor hen kan betekenen en hiermee de juiste vertaalslag te maken naar de business. Hiermee creëert zij dat de klanten op de lange termijn geholpen worden en ze optimaal en op de goede manier gebruik maken van AFAS.

Daarnaast is ze verantwoordelijk geweest voor het opleiden van de junior en medior consultants. Dit doet ze op een bevlogen manier, maar vooral ook heel opbouwend en gestructureerd. Zo pakt ze dit ook bij klanten aan. Een hele mooie eigenschap in de wereld van consultancy.

Wij en al onze klanten waren ontzettend tevreden en blij met Barbra. Met haar ervaring, zorg en warme persoonlijkheid weten we zeker dat ze van Robuust Consultancy een succes gaat maken.
Jill van Dreumel, Directeur, Bundle Consultancy

Barbra is als senior consultant rustig en transparant. Barbra komt afspraken na en is helder in haar communicatie. Ze neemt je als klant mee in haar werkwijze en stemt doelen en verwachtingen van tevoren goed af. We werken al enige tijd met Barbra en zetten deze samenwerking graag met haar voort nu ze als zelfstandige haar carrière voortzet.
Jessica van den Brink, HR manager, Pento

Barbra en ik werken samen aan een betrouwbare en praktische inrichting van onze Payroll processen en InSite pagina's. Zij denkt met je mee en als het moet neemt zij het heft in handen, maar altijd met belang van de gebruiker voor ogen.
Barbra is zeer kundig, zowel inhoudelijk met Profit als wel met vele proces- en vraagstukken die bij de werkgever spelen. Barbra heeft vaak genoeg aan een half woord om met een oplossing te komen die aansluit bij de wens van de klant. Samen met Barbra heb ik mijn kennis en kunde op een hoog niveau gebracht, waarvoor dank. Ik ervaar Barbra als een hartelijk iemand en ik kan haar zeer aanbevelen bij zowel ondersteunde als uitvoerende taken in beheer en payroll.
Sjors Reekers, HR Salaris manager, Vreugdenhil BV